Saturday, April 30, 2011

Mercedes, încrezători într-un nou progres la Istanbul

Michael Schumacher, Nico Rosberg şi Ross Brawn sunt optimişti că Mercedes GP va înregistra noi progrese în Marele Premiu al Turciei.

Mercedes GP a avut un start relativ dezamăgitor de sezon în cursele din Australia şi Malaezia, însă echipa a demonstrat în Marele Premiu al Chinei că este pe drumul cel bun după ce Nico Rosberg a fost lider şi a luptat pentru un loc pe podium.

Germanul susţine că monopostul Mercedes W02 are suficient potenţial pentru a obţine un nou rezultat pozitiv în cursa de la sfârşitul săptămânii viitoare.

"Am avut un start de sezon mai dificil decât ne-am aşteptat. Am fost dezamăgiţi în Australia şi Malaezia, dar după ce am condus la Shanghai am confirmat potenţialul monopostului nostru. Echipa a făcut o treabă foarte bună pentru a face un pas înainte", a declarat el în cadrul unui preview pentru Marele Premiu al Turciei.

Rezultatul lui Rosberg reprezintă un factor încurajator şi pentru coechipierul său Michael Schumacher, care speră să aibă parte de o prestaţie bună. "Ştiu că echipa a muncit din greu pentru a continua progresele realizate pe parcursul weekendului din China şi, cu ajutorul câtorva dezvoltări planificate pentru Istanbul, sunt încrezător că ne putem bucura de un weekend pozitiv", a precizat el.

Mercedes GP va introduce o serie de îmbunatăţiri pe monopostul cu scopul de a îmbunătăţi performanţele, motiv pentru care inclusiv şeful Ross Brawn este încrezător.

"Avem un monopost fundamental bun şi trebuie să-i atingem potenţialul maxim în cursele care urmează. Când monopostul funcţionează în mod corespunzător putem fi mai competitivi, iar soluţiile pe care le aducem în Turcia ne vor ajuta să atingem acest nivel. Totuşi, ştim că trebuie să forţăm pentru mai multă performanţă pentru a lupta cu regularitate în frunte. Primele trei curse au fost o provocare, dar vom continua să muncim din greu pentru a înregistra progrese", a precizat Brawn.

No comments:

Post a Comment