Friday, April 29, 2011

FIA: "Termenul limită pentru Bahrain rămâne 1 mai"

FIA susţine că Bahrain trebuie să decidă până în 1 mai dacă va găzdui cursă din acest an, în ciuda faptului că Bernie Ecclestone a afirmat că a prelungit termenul până în iunie.

Bernie Ecclestone a dezvăluit joi că este pregătit să acorde mai mult timp organizatorilor Marelui Premiu al statului Bahrain pentru a decide dacă pot reprograma în acest sezon cursa amânată din cauza violenţelor de stradă din această ţară.

Britanicul în vârstă de 80 de ani consideră că o decizie finala poate fi luata la inceputul lunii iunie, însă FIA susţine că termenul limită de 1 mai rămâne în picioare.

"În ceea ce ne priveşte, o decizie va fi luată duminică (n.r - 1 mai). Pentru că este weekend am putea anunţa decizia abia luni dimineaţă, dar nu am vorbit cu domnul Ecclestone despre nicio amânare. Decizia va fi una comună intre FIA, Formula One Management (n.r - Ecclestone) şi autorităţile din Bahrain", a declarat un purtător de cuvânt al FIA pentru publicaţia Daily Telegraph.

Poziţia FIA sugerează în mod clar că Ecclestone nu s-a consultat cu forul mondial în momentul în care a decis să prelungească termenul limită acordat statului Bahrain pentru o decizie finală privind reprogramarea cursei din acest sezon.

No comments:

Post a Comment