Wednesday, April 27, 2011

Lotus vrea să câştige puncte începând de la cursa din Spania

Lotus va introduce un update semnificativ în Marele Premiu al Spaniei cu ajutorul căruia speră să câştige primele puncte din istoria echipei în Formula 1.

Team Lotus a avut un parcurs încurajator în primele trei curse ale noului sezon, iar în Marele Premiu al Chinei a reuşit performanţa de a termina în faţa a doua monoposturi Williams şi Sauber.

Totuşi, obiectivul echipei în acest sezon este mult mai ambiţios şi vizează cucerirea primelor puncte, iar malaezienii vor introduce un update major pe puntea spate a monopostului T128 tocmai cu acest obiectiv.

"După primele trei curse, update-ul nostru major va veni la Barcelona. Este un update major pentru eleronul spate şi pentru tot spatele monopostului, urmând să aducă multă performanţă pentru maşină. Cred că dacă ne gândim la puncte trebuie să o facem de la Barcelona încolo, pentru că update-urile vor fi semnificative", a declarat Mike Gascoyne, directorul tehnic al echipei Lotus.

Mai multe informaţii despre update-ul pregătit de Lotus şi despre impresiile lui Gascoyne după primele trei etape ale anului puteţi afla din interviul de mai jos:

No comments:

Post a Comment