Wednesday, April 13, 2011

Perez va utiliza un şasiu nou în China

Sergio Perez va utiliza un şasiu complet nou pentru monopostul Sauber C30 după accidentul suferit în cursa de la Sepang.

Sergio Perez a abandonat în Marele Premiu al Malaeziei după ce mai multe bucăţi din monopostul Toro Roso pilotat de Sebastien Buemi, estimate la o masă totală de aproximativ şase kilograme, au lovit maşina pilotului mexican precum "o bombă", potrivit declaraţiilor lui Beat Zehnder, managerul Sauber.

Acesta a cofirmat ca unica soluţie a fost ca Sauber să-i ofere lui Perez un nou şasiu pentru Marele Premiu al Chinei, în special din cauza faptului că această cursă are loc la numai şapte zile după cea de la Sepang.

"Şasiul arata destul de rău, exista o gaură în el. Pentru China, Perez va avea unul nou. Până acum nu am reuşit să reparăm un singur şasiu, cel al lui Hainz-Harald Frentzen după accidentul de la Monaco din 1994", a declarat Zehnder pentru publicaţia elveţiană Blick.

Sauber s-a evidenţiat în acest debut de sezon ca echipa cu cel mai bun comportament pentru pneurile Pirelli, iar elveţienii plănuiesc să introducă în Turcia un sistem de evacuare asemănător cu cel al liderului Red Bull, care ar putea aduce un sport de aproximativ cinci zecimi de secundă pe tur.

No comments:

Post a Comment