Wednesday, April 27, 2011

Ferrari: "Următoarele săptămâni, cruciale pentru şansele la titlu"

Luca di Montezemolo considera că următoarele săptămâni vor fi decisive pentru şansele la titlu ale Scuderiei Ferrari.

Ferrari nu a obţinut niciun podium în primele trei curse ale noului sezon competiţional şi a fost devansată de Red Bull şi McLaren.

Inginerii Scuderiei încearcă să găsească motivele pentru debutul modest de sezon şi să introducă un update major pentru următoarele curse pentru a recupera diferenţa, iar presedintlee Luca di Montezemolo admite că următoarele câteva curse vor fi decisive pentru şansele la titlu ale echipei. Italianul a făcut aceste declaraţii în cadrul unui mesaj dedicat lui Felipe Massa, care a împlinit 30 de ani în 25 aprilie.

"Este o zi specială pentru tine şi pentru noi toţi: faci parte din familia noastră de 10 ani şi ştiu că trăieşti şi respiri Ferrari. Talentul şi felul tău de a fi înseamnă că fiecare dintre noi te apreciază ca pilot şi chiar mai mult ca persoană. Bucură-te de această zi împreună cu familia cunoscând faptul că ne aşteptam că următoarele săptămâni să fie crciale pentru şansele noastre la campionat", a precizat Montezemolo.

La rândul său, Fernando Alonso i-a transmis o urare pilotului brazilian, afirmând însă ca interesul echipei este mai presus de interesul personal al unui pilot al Scuderiei.

"Vreau să-ţi spun că sunt bucuros să fiu alături de tine la Ferrari. Cred că facem un cuplu bun, ne respectăm unul pe altul şi lucram bine împreună, cunoscând faptul că interesele echipei fin înaintea interesului individual. Acum sper ca în curând vom avea un monopost suficient de bună pentru a fi pe primele locuri, după care va depinde numai de noi să încercăm şi să câştigăm", a precizat dublul campion mondial.

No comments:

Post a Comment