Sunday, April 17, 2011

Formula 2: Marinescu, locul 4 în prima cursă de la Silverstone!

Mihai Marinescu a terminat pe locul patru prima cursă de Formula 2 de la Silverstone, după ce a câştigat o poziţie în primul tur.

Mihai Marinescu a avut un parcurs fără greşeală în prima cursă de Formula 2 a sezonului 2011. Plecat de pe poziţia a cincea a grilei de start, braşoveanul în vârstă de 22 de ani a reuşit să câştige o poziţie chiar în primul tur, după ce britanicul Alex Brundle a ieşit larg într-un viraj.

Ulterior, românul a avut de îndeplinit o simplă formalitate pentru a termina pe locul patru, întrucât s-a distanţat rapid de piloţii din spatele său, însă pe de altă parte nu a putut lupta pentru podium cu Miki Monras, care a terminat pe locul trei.

Cursa a fost câştigată de italianul Marko Bortolotti, care a plecat din pole position şi a condus ostilităţile din primul până în ultimul tur, iar britanicul Will Bratt a urcat pe a doua treaptă a podiumului.

Duminică va avea loc a doua manşă a etapei inaugurale a sezonului, calificările fiind programate la ora 11:30, ora cursa la ora 16:40.

No comments:

Post a Comment