Wednesday, April 20, 2011

Hamilton: "Lupta pentru titlu abia începe"

Lewis Hamilton spune că avea nevoie de victoria din China şi crede că lupta pentru titlu cu Red Bull este abia la început.

Lewis Hamilton a întrerupt duminică supremaţia lui Sebastian Vettel printr-o victorie obţinută pe circuitul de la Shanghai, primul său succes după Marele Premiu al Belgiei din sezonul precedent.

Britanicul consideră că această victorie a venit la momentul potrivit, în special în urma progreselor majore realizate de McLaren într-un interval de numai patru săptămâni.

"Da, aveam nevoie de această victorie. Privind în urmă la ultimele săptămâni, am făcut ceva incredibil la această echipă. Am transformat radical această maşină într-una capabilă de victorii şi niciodată nu am făcut ceva atât de important într-un timp atât de scurt. Jos pălăria în faţa tuturor celor de la McLaren Technology Centre care, încă o dată, au produs miracole", a declarat el într-un interviu acordat site-ul său oficial.

În ciuda progreselor recente, Hamilton consideră că McLaren trebuie să continue dezvoltarea monopostului în acelaşi ritm pentru a avea o şansă să lupte cu Red Bull Racing pentru titlul mondial. Fostul campion crede că toate echipele vor aduce îmbunătăţiri majore, un element devenit tradiţional pentru prima cursă a sezonului european, care va avea loc în Turcia.

"Încă mai avem mult de muncă pentru a fi capabili să-i egalăm pe cei de la Red Bull. Nu mă înţelegeţi greşit, ce am făcut este incredibil, dar trebuie să mergem la Marele Premiu al Turciei cu mai multe upgrade-uri şi îmbunatăţiri dacă vrem să luptăm în frunte. Şi ştim că celelalte echipe nu vor sta deoparte. Aşadar, chiar dacă această victorie este modul perfect de a ne îndrepta spre Europa pentru Istanbul, este doar începutul luptei", a mai precizat el.

No comments:

Post a Comment