Friday, May 20, 2011

Alonso: "Red Bull rămâne favorită la victorie"

Fernando Alonso consideră că Red Bull este favorită în Spania, însă este optimist că Ferrari va reveni în lupta pentru titlul mondial.

Ferrari va introduce în acest weekend în Marele Premiu al Spaniei un upgrade pentru monopostul 150 Italia, care include o nouă podea şi îmbunatăţiri la cele două aripi.

Cu toate acestea, Fernando Alonso anticipează că Red Bull Racing va rămâne în continuare principal favorită la victorie şi că cel mai important este ca Ferrari să remedieze deficientele monopostului.

"Principala prioritate este să rezolvăm forma pentru 2011, pentru că nu suntem acolo unde ne aşteptam. Am pierdut multe puncte comparativ cu liderii şi, chiar dacă am fost mai aproape în Turcia, Red Bull Racing sunt încă favoriţi", a declarat spaniolul în paddock-ul circuitului de la Barcelona.

Alonso rămâne încrezător în abilităţile Scuderiei Ferrari de a reveni în lupta pentru titlu, însă admite că Marele Premiu al Spaniei este una dintre ultimele ocazii pentru a reveni la o formă bună înainte că Red Bull să se distanţeze decisiv în clasament.

"Avem nevoie de o reacţie la deficitul de formă comparativ cu Red Bull şi am petrecut câteva săptămâni intense la Maranello. Sper să venim la Barcelona cu ceva mai multă performanţă la monopost. Sper să ne putem apropia din nou de Red Bull. Dacă avem un monopost bun o putem face. Sezonul a început în Australia, dar este adevărat ca aici căutam o îmbunătăţire majoră. Dacă nu continuăm să îmbunătăţim maşina nu vom mai avea timp. Sperăm să-i prindem din urmă în a doua jumătate a sezonului, dar trebuie să muncim din greu şi să îmbunătăţim pentru ca rivalii noştri să nu ajungă prea departe", a mai precizat el.

No comments:

Post a Comment