Friday, May 13, 2011

Button anticipează o revenire rapidă pentru McLaren în Spania

Jenson Button susţine că update-urile programate pentru Barcelona vor aduce din nou McLaren în ipostaza de a lupta pentru primele poziţii.

După victoria obţinută în Marele Premiu al Chinei, McLaren a înregistrat un regres în Turcia, acolo unde a obţinut doar locurile patru şi şase prin Lewis Hamilton şi, respectiv, Jenson Button.

În plus, echipa britanică a trebuit să se recunoască învinsă şi în faţa rivalilor de la Ferrari, care au obţinut primul podium al sezonului prin Fernando Alonso. Cu toate acestea, Button este optimist că McLaren va avea o reacţie virulentă în etapa următoare programată în Spania, în special datorită faptului că va utiliza o serie de update-uri la care echipa a renunţat în Turcia din motive de fiabilitate.

"Ştiu cum reacţionează această echipă şi nu le va plăcea că a căzut de pe un trend ascendent în Turcia. Suntem destul de încrezători că vom fi capabili să fim în formă şi să obţinem fiabilitate din partea upgrade-urilor pe care le plănuim, aşa că sunt optimist că la Barcelona vom avea din nou acele componente pe monopost. Dezvoltam permanent noi soluţii şi, de asemenea, ştiu că designerii forţează foarte mult pe toate fronturile pentru a se asigura că suntem în măsură să câştigăm mai multe curse", a declarat campionul mondial din sezonul 2009 pe site-ul său oficial.

După primele patru etape din acest sezon, Button ocupă locul patru în clasamentul general cu 46 de puncte, la 47 de puncte în urma liderului Sebastian Vettel şi cu 13 puncte mai puţin decât coechipierul sau, poziţionat pe doi.

No comments:

Post a Comment