Monday, May 30, 2011

Massa şi Maldonado îl critică dur pe Hamilton

Felipe Massa a catalogat drept "incredibil" comportamentul lui Lewis Hamilton în cursa de la Monaco, în timp ce Pastor Maldonado l-a acuzat că a fost prea "optimist".

Lewis Hamilton a ieşit în evidenţă în Marele Premiu al statului Monaco prin numeroasele dueluri finalizate cu abandonurile rivalilor şi penalizările dictate de comisarii de cursă, cei mai afectaţi fiind Felipe Massa şi Pastor Maldonado.

Pilotul Scuderiei Ferrari l-a atacat dur pe fostul său rival în lupta pentru titlul mondial în 2008 şi susţine că comportamentul acestui a fost "incredibil", solicitând mai multe penalizări împotriva lui din partea FIA.

"A încercat să mă depăşească pe borduri când nu cred că era posibil să depăşeşti. Cred că a fost prea gresiv. Apoi, când am intrat în tunel monopostul meu era deteriorat şi am ajuns pe partea murdară a circuitului şi am lovit zidul. Ce a făcut el duminică a fost incredibil. Nu numai cu mine, ci şi cu ceilalţi piloţi. Cred că trebuie penalizat din nou pentru că altfel nu învaţă. FIA trebuie să se gândească la ceva pentru el, altfel nu va învaţa", a declarat brazilianul.

Şi Pastor Madlonado a fost nemulţumit de incidentul în curma căruia a fost nevoit să abandoneze, însă a evitat să-l critice virulent pe pilotul echipei McLaren, mărginindu-se să afirme că acesta a fost prea optimist.

"Cred că a încercat aceeaşi manevră cu Massa. Exact la fel, a fost prea optimist. Acest viraj este întotdeauna foarte dificil pentru că este pe partea stângă şi ai în faţă toată linia dreaptă, trebuie să fii roată la roată, iar el nu a fost. Cred că a fost prea optimist din cauza condiţiilor cursei", a declarat pilotul echipei Williams.

No comments:

Post a Comment