Tuesday, May 31, 2011

Renault, nemulţumiţi de evoluţia lui Heidfeld în 2011

Eric Boullier şi-a exprimat nemulţumirea privind evoluţia lui Nick Heidfeld în primele curse ale sezonului 2011.

Nick Heidfeld îl înlocuieşte în acest sezon la Renault pe accidentatul Robert Kubica, iar pilotul german a fost adus la echipă datorită experienţei pe care o are.

Totuşi, după un podium realizat la Sepang, rezultatele lui Heidfeld au cunoscut un regres continuu, concretizate prin numai 11 puncte în următoarele cinci etape. De altfel, nici oficialii Renault nu sunt impresionaţi de performanţele sale, iar şeful Eric Boullier admite că aşteaptă progrese din partea sa.

"Trebuie să vorbesc cu el, să-i înţeleg îngrijorările şi să înţeleg corect situaţia. Încă din prima sesiune de antrenamente trebuie să fie cel puţin la nivelul lui Vitaly Petrov şi se pare că întotdeauna exista o diferenţă, iar în calificări nu poţi obţine un timp competitiv pe un singur tur dacă nu pregăteşti monopostul inteligent şi nu eşti încrezător", a declarat francezul.

Boullier consideră că principala problemă a lui Heidfeld este reprezentată de calificări şi, atunci când a fost întrebat de cum a decurs sezonului germanului, a replicat: "Să spunem că bine, dar nu suficient de bine. Ziua de duminică este ok, dar cu cât te califici mai sus pe grila cu atât ai mai multe şanse să câştigi mai multe puncte", a adăugat el.

No comments:

Post a Comment