Friday, May 13, 2011

Hulkenberg a renunţat la serviciile managerului Willi Weber

Nico Hulkenberg a decis să renunţe la serviciile managerului Willi Webber şi să-şi negocieze singur cariera în Formula 1.

Nico Hulkenberg, pilotul de teste şi de rezervă al echipei Force India, a anunţat oficial pe site-ul personal că nu va mai fi reprezentat de Willi Weber.

În urma despărţirii de managerul său, pilotul german se va ocupa singur de gestionarea contractelor sale în Formula 1.

"Nico Hulkenberg şi managerul Willi Weber se despart. Pilotul de Formula 1 în vârstă de 23 de ani va lua sarcinile de management în propriile sale mâini. Ambele părţi lucrează în prezent pentru o schimbare lină şi la o soluţie satisfăcătoare pentru toată lumea. De acum înainte, Hulkenberg va fi sprijinit în executarea problemelor de management de fostul său consultant de PR, Timo Gans", se precizează într-un comunicat de presă.

Despărţirea dintre cele două părţi survine la aproximativ o jumătate de an de când Hulkenberg nu a reuşit să-şi asigure prezenţa pe grila de start a Formulei 1 din acest sezon, în ciuda performanţelor bune obţinute pentru Williams în 2010, printre care se numără şi un pole position la Interlagos. În prezent, germanul este pilot de rezervă la Force India şi participă regulat la prima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marilor Premii.

Un alt pilot care nu beneficiază de serviciile unui manager este campionul mondial Sebastian Vettel, care şi-a gestionat singur contractele cu Red Bull Racing.

No comments:

Post a Comment