Monday, May 30, 2011

Perez, incert pentru cursa de la Montreal

Sergio Perez este incert pentru Marele Premiu al Canadei în urma accidentului suferit sâmbătă în calificările de la Monaco.

După ce a absentat în Marele Premiu al statului Monaco, Sergio Perez ar putea rata prezenţa şi în cursa de peste două săptămâni de la Montreal.

Pilotul echipei Sauber a anunţat luni după-amiaza că s-a externat din spital şi că va continua recuperarea gradual, însă nu a făcut nicio referire la potenţiala prezenţă pe grila de start în Canada. "Tocmai am părăsit spitalul şi voi continua recuperarea pas cu pas. Vă mulţumesc pentru toate mesajele de încurajare", a declarat mexicanul pe contul său de pe reţeaua de socializare Twitter.

Perez a petrecut două nopţi în spital după ce a suferit mai multe contuzii în urma accidentului suferit în calificări, însă FIA va fi cea care va decide dacă pilotul va fi apt pentru cursa de Formula 1 de peste două săptămâni. "Este prea devreme să spunem (n.r - dacă Perez va concura în Canada). Suntem optimişti, dar evident totul depinde de decizia doctorilor FIA", a declarat Monisha Kaltenborn, directorul executiv al echipei Sauber.

În cazul în care Perez va fi indisponibil, locul acestuia va fi luat cel mai probabil de pilotul de rezervă Esteban Gutierrez, mexicanul care a cucerit anul trecut titlul în competiţia GP3 Series.

No comments:

Post a Comment