Friday, May 20, 2011

Hamilton ar accepta refacerea cuplului cu Alonso la Ferrari

Lewis Hamilton susţine că nu ar refuza să plece la Ferrari după ce Fernando Alonso şi-a prelungit contractul până în 2016. "L-aş învinge într-un alt monopost!", susţine britanicul.

Prelungirea contractului lui Fernando Alonso cu Ferrari până la sfârşitul sezonului 2016 a reprezentat unul dintre subiectele fierbinţi în paddock-ul de la Barcelona, iar reacţiile piloţilor de top au fost variate.

Lewis Hamilton a avut una dintre cele mai interesante replici, afirmând că nu ar avea nicio problemă să refacă cuplul cu Alonso la Ferrari, în ciuda numeroaselor conflicte dintre cei doi de pe vremea când au concurat împreună la McLaren în 2007. "De ce nu? L-aş învinge într-un alt monopost", a declarat britanicul.

În schimb, coechipierul său Jenson Button nu înţelege motivele pentru care Alonso a semnat un contract cuo durata atât de mare, considerând că până în 2016 se pot întâmpla foarte multe lucruri care ar putea schimba radical situaţia dintre cele două părţi.

"Este o perioadă foarte lungă de timp. De unde ştie el ce va dori să facă în cinci ani? Asta nu pot să cred. De ce trebuie să semneze un contract pe cinci ani? Cinci ani este o lungă perioadă de timp. Nu ştim ce se va întâmpla în cinci ani, nu-i aşa? Nu sunt foarte bun să-mi fac planuri atât de departe în viitor. Cu siguranţă este ceea ce vrea şi presupun că este un loc frumos în care să petreci cinci ani", a precizat fostul campion mondial.

Între timp, Michael Schumacher, care a petrecut nu mai puţin de 10 ani la Maranello, a aflat chiar de la reporteri vestea prelungirii contractului lui Alonso şi este convins că spaniolul se simte foarte bine la Căluţul Cabrat. "Cred în continuitate pentru a obţine succes şi sunt sigur că se simte foarte confortabil acolo", a precizat septuplul campion mondial.

No comments:

Post a Comment