Friday, May 20, 2011

Barrichello admite că Williams trebuie să câştige puncte în Spania

Rubens Barrichello consideră că este vital ca Williams să obţină în Spania primele puncte ale sezonului pentru a-şi recăpăta moralul după debutul modest de sezon.

Williams a înregistrat cel mai slab debut de sezon din întreaga sa istorie şi este singura dintre echipele tradiţionale ale Formulei 1 care nu a obţinut niciun punct în clasamentul constructorilor în 2011.

Veteranul Rubens Barrichello admite că echipa britanica trebuie să termine în puncte cursa de la Barcelona de la sfârşitul acestei săptămâni pentru refacerea moralului în perspectiva restului sezonului.

"Trebuie să câştigăm puncte. Este prea multă presiune pe noi toţi în acest moment ca urmare a faptului că nu am câştigat niciun punct până acum în acest an şi trebuie să întrerupem acest trend. Punctele sunt cele care motivează oamenii, ca şi poziţia noastră în clasamentul constructorilor. Sunt bune pentru băieţii de la fabrică, pentru băieţii din garaj şi pentru piloţi. Sunt bune pentru toată lumea", a declarat brazilianul.

Ca reacţie la rezultatele modeste de până acum, Williams a anunţat recent o restructurare majoră a departamentului tehnic începând din sezonul 2012: directorul tehnic Sam Michael şi-a prezentat demisia, în timp ce Mike Coughlan se va implica la echipa ca designer-sef.

No comments:

Post a Comment