Wednesday, May 18, 2011

Sutil nu va fi înlocuit de Force India după acuzaţia de vătămare corporală

Force India a confirmat că Adrian Sutil va concura pentru echipă în Marele Premiu al Spaniei în ciuda faptului că a fost acuzat de vătămare corporală.

Force India a avut marţi seară prima reacţie oficială pe tema scandalului în care este implicat Adrian Sutil. Pilotul german a fost dat in judecata de Eric Lux, cofondatorul Genii Capital şi coacţionar la Renault, sub acuzaţia de vătămare corporală în urma unui incident petrecut într-un club de noapte din China la finalul cursei de la Shanghai.

Sutil a sfirmat anterior că va face tot ce este nevoie pentru a-şi reabilita numele, iar cel puţin până în prezent Force India este de partea sa. După apariţia unor prime speculaţii privind viitorul său în Formula 1, echipa de la Silverstone a confirmat că Sutil va concura în Spania alături de coechipierul său Paul di Resta.

"Force India a luat la cunoştinţă comunicatele făcute de pilotul său Adrian Sutil şi de Eric Lux de la Genii Capital corespunzătoare evenimentelor care au urmat după Marele Premiu al Chinei. Chiar dacă echipa continuă să monitorizeze situaţia, ea îşi menţine angajamentul pentru linia de piloţi pentru Marele Premiu al Spaniei din acest weekend", au precizat reprezentaţii echipei indiene într-un comunicat de presă.

No comments:

Post a Comment