Friday, May 20, 2011

Vettel: "Prezenţa lui Alonso nu mă va împiedica să semnez cu Ferrari"

Sebastian Vettel susţine că şansele sale de a pilota în viitor pentru Ferrari au rămas intacte chiar şi după ce Fernando Alonso şi-a prelungit contractul cu Scuderia până în 2016.

Sebastian Vettel şi-a prelungit recent contractul cu Red Bull Racing până la sfârşitul sezonului 2014, însă a precizat de mai multe ori că nu exclude posibilitatea de a concura în viitor pentru Ferrari, mai ales că este abia la începutul carierei.

Prelungirea contractului lui Fernando Alonso până la sfârşitul sezonului 2016 a determinat presa internaţională să speculeze că un cuplu cu Vettel a devenit foarte puţin probabil, însă germanul susţine că nu ar avea nicio problemă să fie coechipier cu spaniolul.

"Nu am spus niciodată că este imposibil să merg acolo dacă Alonso, Felipe Massa sau oricine altcineva este acolo. Ştiu că o echipă este formată întotdeauna din doi piloţi. Dar nu vreau să ţin capul de afiş, sunt fericit unde sunt acum", a declarat el pentru agenţia de presă SID.

Una dintre opţiuni în cazul incompatibilităţii dintre Alonso şi Vettel ar fi ca actualul campion mondial să ajungă la Ferrari după retragerea spaniolului, însă acesta din urmă nu a exclus ipoteza de a rămâne la echipa italiană şi după 2016.

"Până la sfârşitul lui 2016 voi petrece şapte ani la Ferrari şi poate pentru 2017 pot semna un alt contract cu Ferrari dacă nu sunt prea bătrân şi ei vor fi încă mulţumiţi de mine", a declarat Alonso joi în paddock-ul de la Barcelona.

No comments:

Post a Comment