Saturday, May 28, 2011

VIDEO: Accident grav suferit de Perez în calificările de la Monaco

Sergio Perez a suferit un grav accident în calificările de la Monte Carlo după ce s-a izbit violent de barierele de protecţie de la ieşirea din tunel.

Calificările pentru Marele Premiu al statului Monaco au fost întrerupte cu numai două minute înainte de final în urma unui grav accident suferit de debutantul Sergio Perez.

După ce a ieşit din tunel, mexicanul a pierdut spatele monopostului Sauber în momentul frânării, s-a lovit cu partea frontală de barierele din partea dreaptă, după care maşina a ricoşat în viteză şi a lovit violent cu partea laterală dreaptă barierele metalice aflate la câteva zeci de metri în faţă. Accidentul său a fost copia la indigo a celui suferit de Nico Rosberg în ultima sesiune de antrenamente, cu excepţia faptului că germanul nu a lovit barierele de protecţie.

În urma impactului violent, tânărul pilot mexican nu a putut ieşi singur din monopost şi, după aproape 10 minute, a fost scos pe targă de echipa medicală şi transportat la unitatea medicală cu o ambulanţă.

Potrivit primelor informaţii publicate de site-ul oficial al Formulei 1, Perez este conştient şi a vorbit cu echipa medicală, insa potrivit propriilor sale declaratii este ranit la picioare.


No comments:

Post a Comment